středa 22. dubna 2020

CHORVATSKO, SICÍLIE - SCHVÁLENO !!

Od našich zahraničních přátel začínají postupně přicházet výsledky únorového kola žádostí o projekty Erasmus+, ve kterých jsme partnery. Po české agentuře publikovala výsledky grantového řízení italská agentura a včera se přidali také v Chorvatsku. A jak si zatím stojíme?


V Itálii jsme byli ve hře ve dvou žádostech, a to pro projekty na Sardinii a Sicílii. Zatímco našim partnerům ze Sardinie chyběly ke schválení čtyři body, sicilská Asociazione Elios byla úspěšná, a tak na podzim nebo na jaře, podle toho, kdy situace s epidemií povolí, budeme vysílat sedmičlenný tým na náš třetí společný projekt. Projekt má název "Let´s create a local impact - Reuse and recycle".



S Chorvaty se známe z projektů na Tenerife, potkáme se v České republice na projektu "Outside the box", společně připravujeme projekt strategického partnerství "Catch´em all", a teď je už jasné, že také my se podíváme k nim! Projekt partnership building activity nazvaný "Nove mogučnosti" byl schválen, a tak na podzim letošního roku budeme společně s reprezentanty dalších zemí vytvářet nová partnerství a domlouvat další spolupráci!


Oba schválené projekty budou podpořeny granty Evropské komise.

Žádné komentáře:

Okomentovat